Toimitusehdot

Toimitusehdot

Ihan.in 2436286-6 (jäljempänä verkkokauppa) myy käsinvalmistettuja tuotteita Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: piia AT heinaaho.com
Puhelin: +358 40 7560786
Postiosoite: Metsäkuja 3 a 2, 05460 Hyvinkää

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin, minkä jälkeen maksutavaksi valitaan joko verkkomaksu tai tilisiirto ennakkomaksuna. Verkkopankkimaksua käytettäessä tilauksesta lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Tilisiirtoa (SEPA-maksu) käytettäessä maksu suoritetaan verkkokaupan pankkitilille. Tilisiirron viestikenttään kirjoitetaan tilauksen numero. Tilauksen toimitusaika on 2-5 arkipäivää siitä, kun maksu näkyy verkkokaupan tilillä. Tilisiirtoa käytettäessä tuotteet varataan viideksi (5) arkipäiväksi, minkä jälkeen tilaus raukeaa, jos suoritus ei näy verkkokaupan pankkitilillä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Pay -palvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
 
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilausta tehdessäsi, voit valita toimitustavaksi kiinteän toimituskulun tai noudon. Noudon ajankohta on sovittava erikseen tilauksen jälkeen. Tilaukset toimitetaan Postin välityksella ja toimituskulu on aina kiinteä kolme euroa (3€, sisältäen alv 24%). Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle. 

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan sopiaksesi yksityiskohdista puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokauppaan puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuoja

Henkilötietoja käsitellään aina tietosuojalainsäädännön tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Muita huomioita

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.