Kierrätystä seinällä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taskullisessa seinäpussukassa kierrättyy lasi, metalli ja kartonki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taskullinen seinäpussukka on oiva apu kierrätykseen, varsinkin jos tilaa on vähän.  Seinäpussukassa on omat taskut kartongille, lasille, metallille sekä yksi tasku sekalaiselle tavaralle, johon voi laittaa esim. patterit, energiasäästölamput. Jokainen tasku on nimikoita erikseen. Nimilaput on tehty tulostamalla tekstit paperille, jonka taakse on liimattu kaksipuolinen teippi. Tekstit voi myös tulostaa kuviensiirtoon tarkoitetulle paperille, jolloin ne voi silittää kankaaseen tai esim. kanttinauhaan  ja ommella taskuihin kiinni. Taakse kannattaa laittaa taskujen kohdille poikittain tukirimat, jolloin seinäpussukka pysyy ryhdikkäänä myös taskujen täyttyessä.  Taskuista voi myös ommella irrotettavat esim. nappien avulla, jolloin taskuja ei tarvitse erikseen tyhjentää niiden täyttyessä. Seinäpussukan  ripustaminen onnistuu yläreunassa olevien lenkkien avulla.

Tags: , , ,

2 Responses to “Kierrätystä seinällä”

  1. Tuula 7.8.2013 at 17:59 Permalink

    Mahtava idea! Tuleeko myyntiin nettikauppaan? Meillä kun ei oikein roskiskaappiin mahdu kaikki, vaikka on useampi ämpäri. Sori, mutta ensin nauratti, kun näytti, että pussukat on ommeltu miesten boxereista. Mutta voisihan niitäkin kierrättää :)

    • Anu 18.8.2013 at 21:24 Permalink

      Ihan kalsareihin asti en vielä ole tätä kierrätysaatettani vienyt, vielä ainakaan, mutta kieltämättä näyttävät kuvassa aivan boxereista ommelluilta! :) … Ja tämän mielleyhtymän vuoksi herättävät nykyisin hymyä tuossa keittiön seinällä! Seinäpussukoita ei ole vielä myynnissä verkkokaupassa, mutta voipi olla, että jossain vaiheessa saan niitä ommeltua verkkokauppaankin asti!

Vastaa