Ovikoriste kesään

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovikoriste syntyy piikkilangasta ja kanaverkosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovikoristeen materiaalit on hankittu metallinkeräyksestä. Ruosteinen piikkilanka on taivutettu sydämeksi ja keskelle on kiinnitetty kanaverkkoa. Kiinnitysnipsuna toimii koristeltu kuusenkynttilänpidike. Nipsuksi sopisi yhtä hyvin myös puinen pyykkipoika, joka tuo kesän tunnelmaa. Nipsun avulla kiinnität koristeeseen niin pienen kukkakimpun kuin pelkän kortinkin. Kukkien ympärille  kannattaa kääriä märkää paperia, ja sen ympärille pussi. Kastelujärjestelmä peittyy risuin ja heinin. Kiedo kukkakimpun ympärille rautalankaa tai narua, niin paketti pysyy kasassa ja on helppo irrottaa ja vaihtaa uuteen. Kukiksi sopivat hyvin myös luonnonkasvit.

Tags: , , , , ,

Ei kommentteja vielä.

Vastaa