Mausteet järjestykseen

maustepurkit_1maustepurkit_3maustepurkit_2maustepurkit

Keittiömme maustelaatikossa alkoi olla hallitsematon kaaos. Oli auenneita pusseja, vanhentuneita mausteita sekä se kaaos, jonka seasta ei löytänyt ikinä sitä oikeaa maustetta. Viime keväänä hankitut pikkupurkit mausteille oli unohtunut laatikkoon tyhjinä eli alkoi täyttö operaatio. Vanhentuneet mausteet päätyivät biopönttöön ja purkitetut mausteet saivat kohokirjoittimella nimensä kylkeen.

Päivittäisessä käytössä olevat mausteet säilyvät hellan vieressä Jars-purkeissa, jotka saivat myös tarrat kansiinsa. Purkkeja pidetään ”maustetornissa”, joka on rakennettu kahdesta ruosteisesta kakkuvuoasta. Vuokien läpi on porattu reiät, joiden läpi on pujotettu kierretanko. Vuoat pysyvat paikoillaan prikan ja mutterin avulla.

Tags: , ,

Ei kommentteja vielä.

Vastaa