Peltipurkkien uusi elämä

 

SAMSUNG CSCNiin ihanat, (rumat) peltipurkit. Mitä niille tekisi? Pois niitä ei henno heittää, sillä jos vaikka niitä joskus tarvitsisi. Tässä muutama vinkki peltipurkkien tuunaukseen.

SAMSUNG CSCPienet purkit toimivat hyvin naruboxeina, tai mikseipä niiihin voisi laittaa myös virkkauslankaa. Purkit on ensin hiottu, jonka jälkeen ne on pohjamaalattu alkydipohjamaalilla. Tämän jälkeen purkit ovat saaneet kukin oman värinsä ja koristelun. Koristeluun voit käyttää pitsejä, nappeja, metallisia leivosvuokia. Lopuksi kanteen on porattu keskelle reikä ja siihen on painettu metallinen ”sirkka” päälle. Näin reiän reunoista tulee siistit ja naru pääsee kulkemaan tasaisesti purkista ulos.SAMSUNG CSCIsoista metallipurkeista tulee hyviä kuiva-aineiden säilytyspurkkeja. Purkin pintaan on kiinnitetty  liitutauluteippi, johon reseptit vaihtuvat mieltymysten mukaan. Kanteen on porattu reiät  vanhan keittiökaapin vetimelle.

Metallipurkit on oiva tuliaislahja, vaikka mökille viemiseksi!

Ei kommentteja vielä.

Vastaa